fredag 25. juni 2010

Hei folkens! Her er det ikke saa veldig fint vaer om dagan, ganske overskyet store deler av dagen, men likevel godt over 25 grader hver dag. Har solt oss hver dag, i stoerre eller mindre grad! Igaar laa vi hele dagen paa stranda. Burde kjoepe meg en caps..
Noen fra Inas familie er her, og vi moette de igaar paa en 'playground' saa da ble det airhockey og minigolf med minstemann. For mitt vedkommende var det foerste gang, og da maatte ae jo gjoere det med stil. Siden vi skulle ut og spise seinere saa hadde ae staesja meg litt opp. Kjole og pumps... Bildan kommer, belive me! :D Og imaarra er det bursdagsfeiring med dem :)
Vi heng masse med det soesterparet som vi moette ifjor. Fantastisk flotte folk! virkelig artig! har avtalt med ho ene, saann halvveis iallefall - at vi skal parasaile!! WOHO! ogsaa skal vi proeve aa faa oss inn til Chania, og til Elafonissi :) Det e flott! Det e jo saann som ungdommen lika!
Godt aa ha ei uke igjen, saann at man kan faa gjort litt mer :) men merke at ae savne senga mi, folk og DIVERSE!
Har klart aa miste telefon, saa er uten noen form for mobile kommunikasjonsmidler, bortsett fra Inas telefon. Saa skal dere ha tak i meg kontakt ho, eller meg paa facern :)

Bortsett fra det saa har ae det ganske bra. Dagan gaar i ett her saa man tenke minimalt, og det e godt. Har faatt skattepenga, og eksamenskarakteren saa nu kan man slappe enda mer av.
Vi satse paa at det blir saiko fint vaer utover neste uka, saann at man kan grille seg paa stranda. Kunne vaert litt flinkere med det den her uka, men friste saa lite aa ligge i overskya vaer med ikke den varmeste vinden :(
Skal kjoepe gava og saant ogsaa nu snart! wiiii, det blir moro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar