søndag 20. juni 2010

Platanias part 2.

Da va man tilbake i Platanias :)
Kom frem inatt klokka to, og da va det litt sightseeing i smuget kor vi hadde hotellet, og paa hotellrommet foer vi pakka ut litt saker, satt oss paa verandraen og etterhvert la oss! lenge siden ae har sovve saa godt!! idag har vi kjoept ett lass med drikke! juica i alle varianta, masse masse vann og en hau brus - gaar mye drikke naar det er naermere 30 grader! HURRA!!!
Paa hotellet har vi verandra med havutsikt, det e fint :) Da vi satt aa speida utover stranda paa dagen saa fikk vi oeye paa de to soesteran vi moette i fjor, saa da sprang vi ned til dem og 'stranda' der! ;) Saa idag har vi faktisk faatt litt skille!!! Betakaroten ftw ;) Bortsett fra det saa har vi vaert aa spist paa kinarestauranten, og nu har vi staesja oss litt opp og skal se hva som skjer ute, og moete Julie og Hege. Blir koselig!! :)
Bortsett fra det e det ikke saa mye aa fortelle. Flyet fra gardemoen var litt forsinket saa vi hadde god tid paa oss i taxfree'en og paa restaurant Kon tiki :)
Hoere det e baesj vaer hjemme, da e det godt aa tenke paa at det har vaert godt over 25 grader her idag sjoel om sola ikke har vaert fremme hele tia :) skal ta med meg litt godvaer hjem. 15 grader hver skal vi ta med, ae til og Julie til Ballangen, har vi funne ut! Thats nice :)

godt aa vaere her, det meste av mas og tjas, stress og tanka har man klart aa legge igjen hjemme naat som e veldig godt. kvalitetstid med seg selv og ina!

1 kommentar:

  1. du burde legge inn mye mer bilder for å gjøre boggen mer interessant :)

    SvarSlett