tirsdag 25. oktober 2011

Gud elsker Norge!


Jeg reiste til Oslo på lørdagsmorgen, og hadde da en hel dag åpen hvor jeg kunne gjøre akkurat det jeg ville! Jeg endte opp med å dra inn til Eidsvoll hvor min bror Hans Martin og hans familie hører til for tiden. Det var veldig moro å hilse på hans familie, og møte kjæresten Lene igjen og mitt lille tantebarn Malin! Storkoste meg der. Virkelig kvalitetstid!!

meg og lille Malin!

Lille familien på tur, og meg! :D

Teamturen har vært helt ubeskrivelig fantastisk! Vi var som sagt 5 team som var spredt ut over hele Norge. Kristiansand, Oslo, Gjøvik, Tromsø og Alta. Tilbakemeldingene har vært enorme! Over 150 mennesker har blitt delvis eller helt helbredet, hvor vi har vært direkte involvert. Et ubegrensa ukjent antall av mennesker har fått kjenne Guds nærvær og blitt bedt for. 3 nye søsken har vi også fått! Det har bare rett og slett vært en helt fantastisk tur, for alle sammen! For oss i Oslo har det gått ganske i ett, og vært ganske variabelt det vi har gjort. Alt fra Healing on the Streets med Vineyard Oslo, til å være på lanseringen av den nye bibeloversettelsen som nettopp har vært. Skal i korte trekk fortelle litt om vårt opphold der. Vi bodde i Misjonskirken på Majorstua, og der fikk vi også lov å være med på to søndagsmøter, et ungdomsopplegg og også et barneopplegg. For noen mennesker! Jeg fikk virkelig hjerte for de ungdommene som var der. Det var så fantastisk mange flotte mennesker der, og generelt i Oslo, at jeg blir rett og slett litt overveldet! Videre var vi på Healing on the streets med Aslak, og Vineyard Oslo, tirsdag tilogmed lørdag. Her skjedde det fantastisk mye bra! Mennesker ble møtt og helbredet! På siste søndagen var vi også i Vineyard menighet og betjente de med kunnskapsord, profetering og forbønn. Kunnskapsord er at man får faktaopplysninger om andre personer som feks. vondt i et kne, et navn etc. mens profeti er at man taler oppmuntring, trøst eller formaning, og også ofte inn i situasjoner som man står i, eller som kommer i fremtiden. feks. " Du føler du lenge har gått i motbakke, men nå er du snart på toppen, og du vil få gjennombrudd på mange ting! " Vi var også en god del i Catch the fire menigheten på Furuset, og vi var også innom bønnehuset i Filadelfia. Så det har vært nok å fylle dagene med!




Her er vitnesbyrd fra to jenter som ble bedt for på Egertorget den ene dagen.

Når det kommer til vitnesbyrd er det som sagt rundt 150 stk av de (og det var bare de som var på delvis eller helt fysisk helbredet) og derav hele 55 fra selve Oslo turen, så det å fortelle allesammen gir jeg bare opp allerede nå! Jeg kan likevel nevne noen ting som jeg husker bedre enn andre!

Jeg og Samuel satt å snakket og ba for tre damer som hadde forskjellige plager. Hun ene damen ble bedre i ryggen, og iallefall to av de tre damene kjente en varme som kom. "Det kommer bølger av varme" - sa hun ene. Det er heftig! Vi fikk lov til å be for knær, svimmelhet og diverse også! De var veldig åpne! Mens jeg sitter å prater med moren i gruppen får jeg et inntrykk av at Gud ønsker å løfte vekk en sorg hun har på hjertet sitt. Jeg forteller henne litt om det at vi tror Gud kan snakke til oss gjennom tanker og inntrykk, og jeg deler det jeg tror han har sagt til meg. Man ser med en gang at hun får tårer i øynene, og hun forteller at hun nettopp har mistet faren sin. Vi fikk lov til å be inn i sorgen, og at Jesus skulle møte henne med sin kjærlighet. Både jeg og Samuel, og de tre damene gikk oppmuntret der i fra!

Lørdagen tok bare helt av! Jeg, Karl Otto og Sindre gikk rundt på Furuset og ba og snakket med mennesker. Etter at de fleste vi prøvde å ta kontakt med hadde avvist oss (føltes det som iallefall :b) så jeg meg lei og vi begynte å be om åpne dører, favør og å gå i ferdiglagte gjerninger! Plutselig står vi å snakker med en muslim som sender oss opp til en av de tre moskeene som ligger i området, og som også er nordens største moské. Vi drar et gjeng dit opp, og får lov til å leve i det som kalles å gå i ferdiglagte gjerninger og favør. alt ender med at vi får besøk av 3 muslimer på kveldsmøtet. Dette hadde vi også bedt om på mandag, at menigheten vi var i skulle få kontakt med den muslimske delen av Furuset. Etter møtet tror jeg at jeg for min del fikk kjenne litt på hva 'trosgaven' innebærer. Jeg streamet bort til ungdommer og spurte om de hadde noen smerter i kroppen de ønsket å bli kvitt. Vi ble stående å prate med to brødre som hver ble helbredet for 3 ting hver! COMEON. Ansiktsutrykk er ubetalelige sometimes!
Etterhvert endte jeg og Sindre midt i flere muslimske ungdomsgjenger, hvor vi bare fikk lov til å forløse Guds rike! Det var helt fantastisk! På slutten av kvelden var det en gjeng på sikkert 10 gutter, muslimske, som tok kontakt med oss pga en bok vi gikk å bar på. (Ferdiglagte gjerninger indeed! hvor ofte stopper mennesker å spør "hvilken bok er det der?" ) Boka var forresten Culture of Honor med Danny Silk for de som lurer. Vi fikk lov å fortelle hva boka handla om, og det endte med at vi fikk lov å be for skulderen og knærne til han ene gutten. Det skjedde ingenting akkurat der og da, men vi fikk forløst Guds rike over han! :) Så var det en som spurte om vi kunne se inn i fremtiden - og jeg, siden jeg kjente litt på den her troen man har i salvelsen, for å si det sånn, kjørte bare på. Liker du musikk? Ja. Lager du egen musikk? Ja. Ok, kanskje det er noe du burde satse på videre! - og gjengen ble helt crazy, og nærmest klatret over hverandre for å bli profetert over. Det var så heftig!! Gud er så god!
Som sagt, mye jeg kunne skrevet - men det hadde blitt altfor mye å både skrive og lese denne gangen så dere får nøye dere med disse smakebitene - så skal jeg prøve å få lagt ut rapporter fra teamturene når de kommer ut! Gud gjør et eller anna med hjertet mitt for tia kjenner jeg! OG Gud gjør ett eller anna med NORGE for tiden! Det er så mange profetier om at det skal begynne å skje ting her, og det SKJER! comeon!!

Jeg avslutter med en sang som er fantastisk!

1 kommentar: