fredag 22. mai 2009

De siste dagene har vi hengt en del paa Splendid, der har vi dansa og blitt kjent med en god del flotte folk! Blandt anna no svenske ungdommer som var paa klassetur. 9ende klassinger, men kjempe kule folk! De dro hjem inatt, saa det er litt kjedelig. Hvem skal man rocke dansegulvet med naa? Hehe!
Folk her er veldig - veldig imoetekommende, saa tror ikke det blir no stort problem aa skape flere relasjoner, for aa si det saann :b


Vi har vaert litt sma uggen i magen og kvalm de siste dagene, men haaper at det har gaatt forbi oss naa. Merker ofte etter jeg har spist noe her at magen snur og vender litt paa seg, men det er nok bare fordi jeg ikke er vant til maten som er her nede. Er veldig flotte restauranter og service her! Saa ingenting aa si paa det :)

Inatt sov vi 12 timer ellerno, dagen foer ble det bare fire timer pga Sofia som skulle ordne paa rommet vaart klokka 10 paa morran. Saa var godt aa sove lenge idag. Har ikke vaert paa stranad heller, tenkte vi skulle ta en fri dag fra det, men saa skal det sies at det her er en av de fineste dagene som har vaert hittil! Helt skyfritt og 30 grader. No complainin'!
Ikveld regner vi med aa stikke paa Splendid igjen aa rocke foten og teste ut gresken vaars. Hah, jada - fikk ett lite blad fra Apollo da vi reiste inn til Platanias med noen greske gloser og ord. Saa.. Her er det bare aa teste ferdighetene :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar