mandag 25. mai 2009

Elafonisi

Fjoh, for en dag! Sto opp ti over aatte og bussen gikk halv 9, men vi rakk det med glans. Siden det var meget lite soevn natt til idag sov vi en del paa bussen paa tur til Elafonisi, turen tok rundt 2 timer hver vei. Kjempe fin natur her, og masse spennanes aa se paa; naar man var vaaken! hehe

Da vi kom frem var det som aa vaere midt i en film, alt var sjukt bra! Helt klart vann, hvite strender - Ja, har dere sett bilde av plassen saa gang det med 10 og da har dere ca peiling paa hvor bra det var der! Eneste minuset var at det blaaste litt mye, OG at vi hadde glemt aa ladde kameraet saa ble veldig lite bilder fra den turen. Litt kjipt! Men kjempe flott uansett! Virkelig en plass aa anbefale videre! Ogsaa har jeg faatt ordentlig med farge idag! Litt solbrent, men etter det roede kommer det brune ;)


Igaar og idag har vi vaert aa spist paa Kinarestauranten borti gata her. Er litt for godt det som serveres der borte! Men magen min reagerer paa alt av mat her saa det er litt dumt, for maten er veldig veldig go!


Naa skal vi stikke aa henge oss med paa karaoke, om ikke synge saa sitte aa hoere paa. Er veldig artig bare det ogsaa skjoenner dere ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar